Actieweek in het voorjaar

In het voorjaar worden huis-aan-huis enveloppen en formulieren verspreid. Vrijwilligers komen deze in de week daarop ophalen. 
Bent u tijdens de actieweek niet thuis terwijl de vrijwilligers aanbellen, dan kunt u zelf ook de envelop inleveren (zie achterzijde envelop). U kunt ook bellen en dan kan de envelop opgehaald worden. Online doneren kan ook. Dat zult u al ontdekt hebben als u dit op de website leest.
Dit jaar (2024) is de actieweek vanwege Pasen iets later dan gebruikelijk, namelijk in de week van 15 t/m 20 april.

Veilig en gecontroleerd

Wij vinden het belangrijk dat we de collecte zorgvuldig doen en dat we uw privacy respecteren. Zo wordt de collecte-emmer verzegeld en wordt bijgehouden wie met welke collecte-emmer op pad gaat. Jaarlijks worden de gegevens gecontroleerd.
De penningmeester en bestuur wordt bij goed beheer en goedkeuring van de jaarrekening 'decharge' verleend. We verantwoorden de opbrengsten en kosten ook in een verslag, wat we vanwege de ANBI status ook bekend moeten maken.

Geen vergoeding

We werken met bestuur en vrijwilligers die géén vergoeding ontvangen. De onkosten die we hebben gaan vooral naar drukwerk en bankkosten van overboekingen. Onder het menu item Contact en Bestuur vindt u naast contactgegevens, rekeningnummer en overige informatie ook de gedragscode. 

Hoe werkt het?