Vanouds huis-aan-huis en nu ook online

donderdag 23 maart 2023

Vanouds is het collecteren voor Goede Doelen echt iets van het huis-aan-huis rondgaan.
Dus actief in de buitenlucht. Ook al is het dan - zoals vandaag - af en toe wat regenachtig, het is mooi vrijwilligerswerk. Om het aan te kondigen maken we dankbaar gebruik van de mogelijkheden van het weekblad dat huis-aan-huis wordt verspreid. 

Tijden en omstandigheden veranderen wel. Het huis-aan-huis ophalen van de collecteformulieren is - door corona - de afgelopen paar jaar niet gedaan. 
Daarvoor in de plaats hebben we andere mogelijkheden geboden, waaronder zelf inleveren van de formulieren. Dit jaar komen we overigens wel weer bij u aan huis voor het ophalen van de formulieren.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om online het formulier in te vullen en via ideal de donatie over te maken.

Bij online mogelijkheden past ook online-communicatie. 
We zijn dankbaar, dat we ook via een nieuwsbericht op www.landvancuijk.nl de collecteweek kunnen aankondigen. Benieuwd? Kijk dan op Actief voor Goede Doelen – nu ook online doneren! - Nieuws - Land van Cuijk

Leuk is misschien ook het allereerste artikel dat ooit in 2014 bij de start van de Stichting Samen Sterk voor Goede Doelen Boxmeer is geplaatst: Samen Sterk voor Goede Doelen Boxmeer - Nieuws - Land van Cuijk Daarna heeft online communicatie niet zoveel aandacht meer gekregen. 

Nieuwsoverzicht